Wonen

Wonen 

Als u gaat emigreren verhuist is een van de eerste vragen, waar gaan we wonen?

Dream Living Curacao heeft een groot aanbod van woningen op Curaçao. Een kleine selectie van onze woningen vindt u op de homepage.

Het aanbod bestaat uit woningen die door woningaanbieders worden aangeboden waarmee wij een onafhankelijke samenwerking hebben. Wij garanderen het grootste en up to date woningaanbod.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Allereerst bieden wij u een persoonlijk intakegesprek waarin uw situatie en wensen in kaart worden gebracht.

Na het intakegesprek gaat Dream Living Curacao voor u op zoek naar passende (tijdelijke)woonruimte. Naar aanleiding van uw wensen neemt uw contactpersoon het beschikbare woningaanbod met uw door. 

Naar gelang uw wens kunnen wij een 360º virtual tour door de door u gekozen woning realiseren of een online bezichtiging bewerkstelligen samen met onze contactpersoon op Curaçao. 

Indien u op locatie woningen wil bezichtigen kan Dream Living Curacao dit volledig voor u verzorgen. 

Zodra u de gewenst woning heeft gevonden wij dat de overeenkomst wordt opgemaakt waarna de woning voor u is gereserveerd. Let op, pas wanneer een overeenkomst door u en de huiseigenaar is ondertekend én de borg is voldaan, is de reservering geldig.

Eenmaal op Curaçao aangekomen kunnen wij u bijstaan tijdens het in ontvangst nemen van de sleutel of het ondertekenen van een notariële akte.

Wilt u liever zelf een woning bouwen op Curaçao? Ook dan kunnen wij u hierin begeleiden.

Neem contact op voor de mogelijkheden.