Seminar Emigratie naar Curacao

Wil je naar Curaçao emigreren, daar een tweede woning kopen of er een onderneming opstarten? Je hebt gewikt en gewogen, de voor- en nadelen op een rijtje gezet en alle plus- en minpunten tegen elkaar weggestreept. En de knoop doorgehakt: Ja, het gaat gebeuren, je gaat ervoor, Curaçao here I come! Maar … dan moet er ook wat geregeld gaan worden! Wij helpen je op weg tijdens het seminar “Emigratie naar Curaçao”

Emigratie naar Curaçao: alle info op een rij!

Op zaterdag 16 november 2019 organiseren Dream Living Curacao en NaarCuracao.com weer een seminar “Emigreren naar Curaçao”. Tijdens deze dag krijg je alle relevante informatie die je op weg helpt om je plannen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij zullen ook onze partners aanwezig zijn, die experts zijn op het gebied van verhuizen, fiscale zaken en verzekeringen.

Agenda

Onderwerpen die zoal aan bod komen:

 • Uitschrijven in Nederland en inschrijven op Curaçao
 • Woning op Curaçao: huren vs. kopen & hypotheek
 • Het leven op Curaçao
 • De verhuizing naar Curaçao
 • Werken op Curaçao
 • Onderwijs op Curaçao
 • Verzekeringen en sociale voorzieningen op Curaçao
 • Penshonado-regeling
 • Curaçao en de Belastingdienst
 • Ondernemen
 • Papiamentu
 • Algemene tips voor je emigratie naar Curaçao

Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en kunnen we na het seminar gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Wanneer: Zaterdag 16 november 2019  vanaf 10:30 tot -indicatief- 17:00
Waar: Ridderkerk
Wie: Voor iedereen die serieus aan het oriënteren of voorbereiden is met emigratie, ondernemen of investeren op Curaçao
Wat kost het: € 69,95 p.p. inclusief lunch en andere versnaperingen gedurende de hele dag.

Aanmelden

Meld je zo snel mogelijk aan voor het seminar. Omdat we ook de interactie met de groep willen behouden, zal de groepsgrootte beperkt blijven. Vol is dus ook echt vol.

Aanmelden

Wie zijn wij?

De informatiemiddag is wordt georganiseerd door Dream Living Curacao (Jacqueline) en NaarCuracao.com (Mark).
Jacqueline heeft van 2012 tot 2016 op Curaçao gewoond, waar ze vele Nederlanders al geholpen heeft met de emigratie naar en het vinden van woonruimte op Curaçao (o.a. voor Defensie). Sinds afgelopen zomer is Jacqueline weer terug in Nederland en helpt ze via haar bedrijf Dream Living Curacao mensen vanuit Nederland bij hun emigratie naar Curaçao.
Mark heeft in 2013/2014 een jaartje op Curaçao gewoond, en heeft die ervaring gekoppeld met zijn passie voor internet. Omdat er nog weinig praktisch bruikbare informatie over emigratie naar Curaçao online te vinden was, heeft Mark het platform NaarCuracao.com opgezet, wat ondertussen is uitgegroeid tot de grootste website van Nederland over emigreren naar Curaçao.
Jacqueline en Mark delen een passie voor Curaçao, en ze worden er ook altijd weer enthousiast van als ze anderen kunnen helpen hun droom van een verhuizing naar ‘dushi Korsou’ waar te maken.

Aanmelden