Ontmoet gelijkgestemden die ook naar Curacao willen emigreren. Dream Living Curacao Emigratie en Huisvesting weer aanwezig op de #EmigratieBeurs 2020 op 8 en 9 februari in de EXPO te Houten.

Dit wordt alweer het vijfde achtereenvolgende jaar dat Dream Living Curacao aanwezig zal zijn op de emigratiebeurs. Wil je oriënteren om te emigreren naar Curacao, zoek je woonruimte, wil je weten welke banen er zijn of zoek je naar geschikt onderwijs? Denk je er over na om een onderneming te gaan starten en wil je hier alles van weten? Kom naar onze stand, samen met Topmakelaar Curacao, Papiamentu op Maat en AGS KHZ verhuizers staan we voor je klaar!

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 165 exposanten is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor de emigratiebranche. Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem uw CV of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken!

Open chat (Whatsapp)
1
Heeft u nog vragen? Stuur een appje!
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur me even een berichtje via Whatsapp en u hoort snel van mij.

met vriendelijke groet,
Jacqueline
Dream Living Curaçao