Kennisvouchers SIB 

Dream Living Curacao kan u ondersteunen bij het opstarten van een onderneming of vestiging op Curacao en daarbij alle vergunningen en benodigde documenten verzorgen. Zorgeloos opstarten waarbij u zich kunt focussen op uw specialiteit: ondernemen. Wij werken samen met gerenommeerde fiscalisten, accountants, notarissen en overheidsdiensten die benodigd zijn om uw onderneming op Curacao tot een succes te maken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt met de regeling Vouchers Kennisverwerving ondernemingen om hun positie op de buitenlandse markt te verbeteren. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert de regeling uit.

Wilt u uw bedrijf (verder) positioneren op een buitenlandse markt, maar heeft u hierbij fiscale of juridische ondersteuning nodig? Met een kennisvoucher kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de inhuur van een internationale jurist, fiscalist of belastingadviseur.

Meer informatie

Open chat (Whatsapp)
1
Heeft u nog vragen? Stuur een appje!
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur me even een berichtje via Whatsapp en u hoort snel van mij.

met vriendelijke groet,
Jacqueline
Dream Living Curaçao